juli, 2020

18jul14:00Bilstereokonkurranse14:00 SOT/bowlingenType:AktivDato:20. lørdag

Arrangement detaljer

TS-N Show SPL Kommer til Hammerfest i år som i fjor for å arrangere den årlige Bomp Comp’n under Hammerfestdagan! Der vil vi kjøre på med Show-SPL bilstereo konkurranse lørdag 18. juli fra kl. 14.00!
Om du vil delta, må du møte opp på registreringen fra kl. 12.00-13.30, så plasserer vi deg i rett klasse. Det koster 200 kr å delta, og vi tar både vipps og kontant! Oppmøte på parkeringsplassen utenfor Sot.

Vi tar selvfølgelig med noen utvalgte demobiler som vi viser fram – og blåser ut ørevoksen med – denne dagen! Dette er noen sinnsykt råe bilstereo biler som bare må oppleves, så ikke nøl med å spørre om å få høre!!

Det er veldig mye aktiviteter og show hele helgen, så det er garantert verdt turen til Hammerfest for dette er rett og slett en helg dere ikke vil gå glipp av! Da det skjer veldig mye der disse dagen.

OBS! Det er viktig å si ifra i inngangen om dere skal delta i konkurransen vår! For da slipper bilene deres inn på området der bilene vil bli merket og henvist til vår stand! og på grunn av sikkerhetshensyn, og for å ha minst mulig trafikk inne på området, ser vi helst at bilene deres står parkert fram til hovedeventen er slutt. Det vil si etter premieutdelingen som vil være kl. 18:00. Etter dette må alle biler forlate området! Så fremt ikke annet er avtalt på forhånd!

Sjekk gjerne ut www.show-spl.no for mer informasjon om regler og klasseinndelinger for våre konkurranser, samt bilder og resultater fra tidligere treff!

Vi gleder oss som bare det, og håper at vi ser – og ikke minst hører – alle dere basshoder lørdag 18. juli! På Bomp Comp’n som er den årlige bilstereo konkurransen under Hammerfestdagan .

PS! Det vil være mulighet for både kjøp av diverse drikke og noe å spise under eventet inne på Sot bar og grill.

Mvh
Styret i TS-N Show SPL

 

Sponsorer og samarbeidspartnere for bilstereo konkurranse

Mer

Tid

(Lørdag) 14:00

Sted

SOT/bowlingen

Billetter

https://pkevent.ticketco.events/no/nb/e/hammerfestdagan2020

X