juli, 2018

Dette er et gjentakende arrangement

20jul22:00DJ Criss Murc22:00 Type:KulturDato:20. fredag,21. lørdag

Mer

Arrangement detaljer

Criss Murc er en DJ og produsent fra Bergen. Etter å ha vært DJ siden han var 13 år gammel, startet Criss å produsere musikk i 2013.

Criss har gjennom sine år som DJ vært gjennom en reise gjennom mange musikksjangre, noe som uten tvil kan høres i hans live sets. Med inspirasjon fra moderne house musikk og bigroom EDM, tilbake til musikk fra Pink Floyd og Genesis på 70-tallet, er hans mål alltid det samme…å bringe frem WOW-faktoren i hans publikum.

Han har også hatt æren av å spille på samme scene som Nicky Romero, Benny Benassi, Glowinthedark, Pink Panda, Qulinez, DJs From Mars og mange flere, og en av få nordmenn som har spilt main stage på legendariske Ministry Of Sound-Club i London. Criss Murc er uten tvil en av de største DJene i Norge, og i 2018 er han allerede booket til å gjøre shows over hele Europa.

Med låter allerede sluppet på One Division Records, Universal Music og Phaxx Records, og spennende ting på gang fremover, er det ingen tvil om at Criss Murc er ett navn å følge med på i tiden som kommer.

Tid

(Fredag) 22:00

Sted

Fresh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X