juli, 2022

16jul20:0020:01Håkon Follien & Prærien Super // Support Halvdan Sivertsen20:00 - 20:01 FestivalteltetType:Konsert,Kultur,MusikkDato:16. Lørdag,2022

Arrangement detaljer

Håkon Follien & Prærien Super inntar scena Lørdag 16. Juli og drar igang festen før Halvdan Sivertsen! 😎🥳🥳

Håkon er født på Hedmarken, men flyttet i ung alder opp til Finnmark, hvor han har blitt værende. Håkon er aktiv i musikkmiljøet i Hammerfestregionen, og er blant annet kjent som låtskriver og keyboardist i Hammerfestbandet TYVEN, som ga ut to album: «Frekk liten engel» (2005), og «Bunnen herifra» (2009).

Rett fra hjertet og på norsk får man Håkon Folliens melodier og beretninger om livet, lykken og tapt kjærlighet. Dette har han i senere år gjort alene, eller i bandet Prærien Super. Håkon har gitt ut flere singler under eget navn, og ga ut albumet: Prærien Super desember 2019. I april 2022 var han i Kysten Studio i Tromsø, og spilte inn sitt andre album, som har release i September.

Prærien Super er et lokalband fra Hammerfest i ekte stil som spiller fengende pop- og rocklåter og består av Håkon Follien, Vidar Kristoffersen, Sverre Gjørvad og Cathrine S. Kåsereff 🤩

Dette blir en perfekt oppvarming før Halvdan Sivertsen går på og vi gleder oss veldig til Prærien Super fyrer i gang denne lørdagen🥳🙌🏽 Ikke gå glipp av showet, skaff deg billetter til Lørdag 16. Juli nå!

Mer

Tid

(Lørdag) 20:00 - 20:01

Sted

Festivalteltet

Billetter

https://pkevent.ticketco.events/no/nb/e/hammerfestdagan_2022

X