juli, 2018

19jul19:00Humorgalla: Trine Lise med venner19:00 Type:KulturDato:19. torsdag

Mer

Arrangement detaljer

Trine Lise Olsen har figurert på norske scener og på tv siden 2003 og er en av Norges mest rutinerte komikere. I 2010 startet hun Stand Up Nord i Tromsø og jobber fulltid som skuespiller, komiker, foredragsholder, konferansier og instruktør på oppdrag fra bedrifter, skoler og private arrangementer. Denne gangen tar hun med seg et knippe utvalgte komikere, inkludert seg selv for å lage liv og røre i teltet under Hammerfestdagan. I tillegg til Trine Lise møter du Therese Alvseike, Sandra Spjelkavik og Maria Stavang (bio lenger ned).

Vi ønsker de alle hjertelig velkommen til Hammerfest!

Billettpris: 325 (ink billettgebyr)

Dørene åpner kl 19:00, showstart kl 20:00

Billetter: https://hammerfestdagan.ticketco.events/no/nb/e/hammerfestdagan_2018

Therese Alvseike, også kalt «Sørlandets Humordronning», er sørlandsjenta som dreper alle fordommer om «søte, uskyldige og prektige sørlandspiger». Hun ble kåret til Sørlandets Morsomste 2017 og har turnert land og strand rundt med sin selvironiske humor og masse sjarm! Hun har startet egen klubb kalt «Stand Up Sørlandet». Hun elsker å få folk til å le og sprer masse glede med sin gøyale væremåte og til tider frekke humor. Therese er skapt for å stå på scenen, og hun er en komiker du virkelig bør følge med på i tiden fremover! Therese er den absolutt blideste av oss, og til tross for utseende er hun også den frekkeste 😉

Sandra Spjelkavik er en talentfull og morsom dame fra Bergen. I masse år har hun laget show med sin makker Tonje Holm Sandnes, hvorpå de ble nominert til Komiprisen for sitt siste show. Nå har hun begynt og gjøre stand up og det er vi veldig glad for, vi spår en lang og stor fremtid på stand up scenen. Sandra er absolutt den mest positive av oss fire…(litt irriternde til tider faktisk) vi ler av henne på og av scenen!

Maria Stavang er et nytt stjerneskudd på komikerhimmelen. Bergenseren startet på standup-scenen sommeren 2015 og allerede i 2016 tok hun med seg en av de gjeveste prisene, «Årets Nykommer», på Humorfest i Bergen. I tillegg til en forrykende hurtig standup-karriere er Maria kjent under sitt Internett-alias Piateed, som følges av over 200 000 på Facebook og Instagram. Bare i høst i år har Maria deltatt og gjestet programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld. Så hun er absolutt den største kjendisen av oss fire også. Denne jenta er flink til å sjarmere, samtidig som hun er god på å by på seg selv!

Tid

(Torsdag) 19:00

Sted

Festivalteltet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© 2010 Design by Designu

X