juli, 2019

18jul19:00HumorgallaHalvor Johansson med venner19:00 FestivalteltetType:KulturDato:18. torsdag

Arrangement detaljer

Halvor Johansson har blitt av de nyeste stjernene på komikerhimmelen, og det på rekordtid. Han er en av de yngste faste konferansierene vi benytter oss av på Latter, og har vunnet flere priser for sin standup. Vinteren 2016/ 2017 spilte han over 60 forestillinger med «Lattergalla» på Latters hovedscene med navn som Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen. Til daglig er Halvor ankeret i morgenshowet «Stå opp» på den svært populære radiokanalen Radio rock. sammen med Olav Svartstad Haugland fra BMI, og de har mange tusen faste lyttere hver dag.

«Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, og det har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst. Torjussen er den rene mitraljøsen, og poengene renner ut i raskt tempo.»

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid i humorfaget. Han har vært med på flere oppsetninger i regi av Stand Up Norge, som Sommerlatter 2012 (med bla Lisa Tønne og Hans Morten Hansen) og “Julelatter 2015”. Han har også mottatt Komiprisen for beste standup og den prestisjetunge Stå opp-prisen.

I 2017 reiste han rundt med soloshowet “Drittpappa” som fikk strålende mottagelse og flere seksere på terningen. Nå er han aktuelt med et en ny forestilling titulert ”Idiot”.

Tobarnsfaren er en av våre faste komikere på Latter, og hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi

Lars Petersen er fortsatt fersk innenfor standup-verdenen, men jobber hardt for å bli enda bedre. Det står det respekt av.
Som sønn av to nordlendinger og med oppvekst i det lille tettstedet Horten i Vestfold, er det mye rart som må ut av hodet. Elsker å fleipe om lokalmiljøet og alt som hører til småby-livet.

Mer

Tid

(Torsdag) 19:00

Sted

Festivalteltet

X