juli, 2018

16jul17:00Sminkekurs med Elisabeth Nyheim17:00 Type:AktivDato:16. mandag

Mer

Arrangement detaljer

Elisabeth Nyheim er utdannet kosmetolog og makeup artist. Hun tok sin makeup utdanning ved Imageakademiet i Oslo, en av Norges største fagskoler innen make up. På skolen lærte hun alt fra make up for brud, fashion, tv, til skadesminke, teater og kroppsmaling. Hun har jobbet med reklamefilm til Maxim Sport, Tv3 serien «Han heter ikke William», musikkvideo til Madcon, og flere moteshow.

Under Hammerfestdagan kommer holder hun et sminkekurs. Det å pynte på utseende, i form av sminke, er en kunst. På lik linje som ett bra maleri, er også et pent sminket ansikt et resultat av dyktighet og presisjon. Det å påføre sminken feil kan gi et uheldig resultat, i motsatt tilfelle, hvor man legger fargene riktig i forhold til ansiktets konturer og tone, får man fram fine trekk som ellers ikke er like synlige. Vanlig skjønnhetssminke handler oftest om å fremheve den allerede naturlige skjønnheten, og ikke manipulere.

Under kurset vil Elisabeth å fortelle om hvordan du kan finne riktig foundation til din hudtype og hudtone, samt vise to ulike sminke-looks. Her blir det mulighet for at to av deltagerne kan sitte modell for sminken hun skal vise. En demo av dagsminke, hvor hun viser hvordan du jevner ut hudtonen, dekker urenheter, og gir ett friskt og naturlig uttrykk. Og en demo av festsminke, hvor hun viser mer intens sminke, her er det virkelig rom for å leke med farger! Hun blir å gå igjennom skyggelegging, og highlight, soting og hvordan man setter på løsvipper. I løpet av demonstrasjonene får dere råd og tips i hudpleie, sminketeknikker og makeupredskap.

Elisabeth er tilstede etter kurset, for å svare på eventuelle spørsmål den enkelte har for å tilpasse sminke til deg og den du er, og tips til å fremheve dine beste trekk.

Pris: 230 (+ billettgebyr)
Sted: Jernteppet // Bakteppet

Tid

(Mandag) 17:00

Sted

Jernteppet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X